dimarts, 1 de juliol del 2014

US DESITGEM UN ESTIU MOLT FELIÇ I CONTINUEM

 

US DESITGEM UN ESTIU MOLT FELIÇ I CONTINUEM
 
Us desitgem un bon estiu, bones vacances, bon treball, bona jubilació, bon amor.
Ens trobem pels camins poètics fantàstics, us tenim informats de totes les novetats.
Després d'estiu ja podem enviar les poesies per a la nova antologia de "Poetes de l'Ebre"  2014 que amb estimació tornarem a recopilar.
Amics i amigues de "Poetes de l'Ebre", seguim amb la nostra agrupació poètica, legalment establida, apolítica, lliure, escrivim en català castellà, com tots ja sabeu. Com hem vist des de la seva creació s'escriu encomillat, amb majúscula, com correspon a tot nom propi. Vol dir que no tots  els poetes i escriptors de les terres de l'Ebre formen part d'aquesta associació. Quan diem poetes de l'Ebre, son, som tots i totes…com així és que tots poden formar-hi part. Ens podem anomenar, poetes ebrencs, de les terres de l'Ebre, però "Poetes de l'Ebre" som l'associació que fa 14 anys es va crear per a anar units i a la vegada lliures, sense cap selecció. Els que ens segueixen des del seu inici ja ho saben i els que son nous ja ho suposen.
 Quan anem a llocs a fer presentacions i recitals,  com també molts sabeu, ens anem obrint camí, i ens el donen amb tota la delícia que és collida la nostra poesia popular i èpica i més… com predomina a la de "Poetes de l'Ebre"  Quan anem fora, així ha estat últimament, els components que hi anem, no representem a tots els poetes i escriptors de les nostres terres, les terres de l'Ebre, terres Ebrenques…Representem al grup que tenim legalitzat i registrat i que defensem  "Poetes de l'Ebre" . Dins de la crisi general i més de cara a la cultura i la poesia, estem molt presents, sobre tot a les noves tecnologies, Bloc, Facebook, cada cop més a les nostres terres i més enllà, amb senzillesa, amb humilitat, estem molt satisfets, sense la perfecció que voldríem, ni exigències puristes…ni l'audiència de masses, ni buscar la terra prometuda de la poesia…ja que no hi ha camins per a la poesia, "la poesia és el camí", sense més ni menys. Deixem-ho per un altre tema. La poesia de clerecia…respectem-la i estimem-la com a joia literària, com la de San Juan de la Cruz o Santa Teresa a de Jesús…i els romancers populars molt a tenir en compte…I nosaltres estimem la nostra poesia i ens emocionar...

Una abraçada molt gran de

Glòria FANDOS                                     Fèlix Rodriguez

presidenta                                                 secretari  
 junt