dilluns, 26 de setembre del 2011

"Dixa'm Vore," col·laboració 4a nova temporada

PPer Sant Jordi de l’any 2007 vaig publicar la novel·la curta titulada “PORTA A L’HORITZÓ”amb temàtiques de la nostra Terra, plasmant l’actualitat de la crua realitat que ens envolta, situacions reals i de fantasia, filtrades per una visió humana i justa. Intentant trobar una porta a l’horitzó, una porta a l’esperança, on poder trobar una solució als problemes de les violències de gènere, maltractaments en general, la gent gran, els misteris de la vida i la mort, de l’amor, la bondat i la justícia. Elisa és la protagonista, que conta les seves vivències i records, guiada pel fil poètic de l’autora.

Elisa, la protagonista, expressa la seva vida quotidiana, però plena de misteris, amors traïts, amors somniats, la por, la vida, la mort...La soledat, però com a les històries romàntiques, potser passades de moda, té un bon final, Elisa fa realitat la seva llegenda d’amor.

Però les realitats socials continuen sent nefastes i injustes i Elisa pensa i espera que la màgica porta a l‘horitzó estigui oberta...

He llegit el poema “Un caminet” i “Dedicat a Alcanar” del llibre al “Vent de l’Ebre” en honor de Batiste Beltran, ex-alcalde d’Alcanar traspassat recentment, recordat una trobada poètica, en la primera etapa de “Poetes de l’Ebre” a aquesta població l’any 2002.