dijous, 18 d’agost del 2011

PROGRAMA 121 DE "POESIA PER LA PAU" PER A RÀDIO RÀPITA


Avui hem tingut com a convidat al programa “Poesia per la Pau” a l’excel·lent escriptor i poeta, l’amic Albert Guiu, de les nostres terres, de Flix concretament, població de la comarca de la Ribera d’Ebre. És filòleg i docent, i ha guanyat molts guardorns, entre ells el Maria Manent amb l'obra "Els versos d'una prostituta", i el Martí i Pol al 2006, amb "De la mà de la meva filla". Col·labora en revistes literàries, i és un gran crític literari.
Ens vam conèixer en aquests camins poètics que la vida ens posar al davant i que els hem de seguir. Hem coincidit en trobades literàries a poblacions de les Terres de l'Ebre i el Matarranya, i intercanviant poemes a través d'internet. Ha estat un honor trobar-me'l en el meu camí. L'hi he d'agraïr que em fes el pròleg de meu poemari "Llum de tardor" i que me'l presentés a la biblioteca d'Amposta. És un honor i un luxe que ens hagi acompanyat en aquest espai tan humil i senzill com és "Poesia per la Pau".
Gràcies a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Ràpita, i gràcies a l'Hernan Subirats i al Roger Martí de Control per les seves bones atencions.

Audio del programa: