divendres, 13 de maig del 2011

Concert Nadaquedecir i ErPeche per AFATE

Benvolguts i benvolgudes,

L'Associació Cultural Lo Terreno, fem un concert benèfic a favor de AFATE (Associació de familiars de malalts d'Alzheimer de les TErres de l'Ebre). És una entitat que fa tallers i teràpies tant per als mateixos malalts com per als malalts d'aquestos per intentar conviure amb la malaltia que està en ple auge en la nostra societat.

El fet detonant que ens ha fet decidir per aquesta entitat ha estat que amb la situació de crisi econòmica les seves subvencions s'han rebaixat notoriament (de 30 mil € a 5 mil €).

Dit això i reflexionat, hem preparat un concert amb dos grups de primer nivell nacional (entrada anticipada 8€ i taquilla 10€). El primer són NadaQueDecir, que han firmat amb la Warner Music i són imatge i posen la música del nou anunci del Seat Ibiza Espotify (el pots veure ara per TV). L'altre cantant és ErPeche, també de la Warner, que ha estat ja número 1 als 40 Principales i ara està a punt de treure disc (és estil Estopa/Melendi) *** http://www.concertsloterreno.blogspot.com/ *** <--- aquí trobaràs tota la informació referents a ells dos.

Esperem comptar amb la vostra participació comprant entrades com a concepte "fila 0" si no podeu venir, o bé, assistint a un concert de primer nivell nacional. Trobareu les entrades anticipades a Seu AFATE, Perfumeria Aroma, Barn Nou, Benetton St.Blai i Adam Esports a 8 € o el mateix dia a taquilla per 10 €.

Moltes gràcies


--


Fèlix Rodríguez i Fandos
Portaveu Associació Cultural Lo TErreno
606759533
felixrfandos@gmail.com