dissabte, 2 d’octubre del 2010

"Poesia per la Pau" a Ràdio Ràpita, programa 101


Estimats , estimades oients, una vegada més amb tots vosaltres, amb l’espai poètic de “Poesia per la Pau” que s’emet quinzenalment en dijous a les 9 de la nit, des dels estudis de Ràdio Ràpita.
A més de poesia, versos, versets, cançons, romanços, us trobareu temes d’actualitat, literaris, tradicionals, de modernitat, musicals, mèdics i més...Gràcies a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l a Ràpita, vaig començar amb Josep Pitarch, després Ràpita Balaguer, i ara l’actual regidora de Cultura i Mitjans de Comunicació Amparo Pérez i a l’Hernan Subirats, locutor i tècnic de Control. També ho podreu escoltar per Internet a radiorapita.com.

En el programa del passat dijous, 28 de setembre, vaig començar amb el poema” Recordant a lo Canalero" del llibre “Al vent de l’Ebre.

Vàrem tenir com a convidada a Pilar Zaragoza, col·laboradora veterana d’aquest espai, estimada i enyorada.
Aquest estiu he tingut convidades que estiuegen aquí a la Ràpita, quin luxe, estiuejar a la bonica Ciutat de la Ràpita. Pilar no ha sortit fora perquè a la Ràpita ho té tot.
Pilar ens va contar que amb l’ordinador i l’Internet s'ho passa molt bé. Si no tingués aquest servei jugaria a les cartes, com fan les seves amigues del Casal.
Pilar ens va recitar uns poemes, molt sentits i entranyables, dedicats als pares i als fills, i com no al seu ja traspassat marit, que sempre el té al seu record i als seus somnis. Al seu estimat Tiano, que van compartir 60 anys de les seues vides.
Pilar un altre dia ens tornarà a acompanyar, sempre que li vingui de gust.
Vaig cloure el programa amb el poema “Camí sense retorn” del llibre “Al vent de l’Ebre”

I a tots vosaltres amics i amigues de ”Poesia per la Pau” us espero el pròxim dia amb més poemes i més coses de la nostra gent, dels nostres pobles i de més enllà, no em falteu.


Aquí podeu escoltar el programa:






Glòria Fandos