dijous, 5 d’agost del 2010

POESIA PER LA PAU A RÀDIO RÀPITA

PROGRAMA 97 DE "POESIA PER LA PAU" A RÀDIO RÀPITA

El dia 5 d'agost vaig realitzar un nou espai poètic de "Poesia per la Pau" a Radio Ràpita, on col·laboro desinteressadament, per suposat. S'emet quinzenalment, dijous a les nou de la nit. També es pot escoltar per Internet a radiorapita.com. Gràcies, una vegada més, a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Ràpita, i al locutor Hernan Subirats, també responsable de control per les seves bones atencions.

Vaig començar amb el poema dedicat a Amposta titulat, "Amposta Cultural", del llibre "Al vent de l'Ebre", el qual vaig dedicar l'any 2006, quan Amposta va ser escollida Capital de la Cultura Catalana, any d'esplendor cultural viscut a Amposta i el seu entorn, que sempre recordarem amb dolçor i nostàlgia.

Vàrem tenir com a convidada a l'amiga ampostina Teresa Silva, des de fa molts anys estiueja a Sant Carles de la Ràpita. Teresa és gran rapsode, afeccionada a escriure poemes i també a fer teatre al Casal de Jubilats d'Amposta. És membre del Grup "Poetes de l'Ebre", que tenim el plaer de compartir.

Teresa ens va recitar, més aviat declamar, amb tota la força de sentiment i sensibilitat que li brollava del seu cor i de la seva ànima, alguns poemes de temes diversos: dedicat als avis, a històries d'amor, romàntiques i tendres, i per acabar un poema dedicat a una mare el fill de la qual emigra a altre terres i mor abans que torni. Teresa recita des de ben petita, i escriu des de fa uns deu anys.

Teresa, gràcies per acompanyar-nos a "Poesia per la Pau" a Ràdio Ràpita i un altre dia t'esperem perquè ens recites poemes de producció pròpia. I així ens ho va prometre. Promesa que acomplirà. Us convido a seguir "Poesia per la Pau".

Glòria Fandos