diumenge, 6 de juny del 2010

FIRA LITERÀRIA DE MORA D'EBRE 2010



Un any més s'aferma, amb èxit, la setena Fira Literària de Mora d'Ebre 2010. Després de participar diversos anys enrere, aquest any ho he fet amb el llibre de relats titulats "La Sirena de l'Ebre" amb l'Editorial Setzevents. Agraïda per participar una vegada més, i veure com creix i avança una Fira Literària en una època difícil econòmicament en tots els camps, però més acusat en el de la literatura, ja que queda en últim terme de prioritats. Enhorabona als organitzadors, encapçalat per l'activista Cultural Albert Pujol.
Un matí literari incomparable, amb una tanda de presentacions de deu autors i autores. I a la tarda n'hi havia per partida doble, part molt important que no he gaudit. Un matí que ha començat gris, amb tènues tonalitats de sol, acabant en un aiguat al migdia, que ens ha decidit tornar a Tortosa, impregnats d'humitat molesta de cabells a peus.



La Plaça de la Llanterna de Móra replena d'estants, editorials, entitats, escriptors, escriptores, i públic amant de la literatura, principalment de l'Ebre. Ressalto la llibreria Serret de Vall-de-roures, on podreu trobar "La Sirena de l'Ebre", editada per la innovadora editorial Setzevents.
Desitjo que per molts anys aquesta Fira tan important al territori segueixi brillant malgrat les pluges, les ventades i el tòrrid sol, que altres anys ens ha caigut de ple i l'hem rebut amb un somriure, amb paraules lletres i llibres. Sobre tot llibres, llibres de paper, amb els seus variats colors i rics continguts.

Glòria Fandos


Video de la intervenció en la primera tanda de presentacions: