divendres, 10 d’abril del 2009

PRESENTACIÓ DE “HOJAS DORMIDAS” DE GLÒRIA FANDOS AL BARRI DE SANT LLÀTZER





El dia 3 d’abril es presentà el poemari “Hojas dormidas” al Barri de Sant Llàtzer de Tortosa, a la Seu de la seva Associació de veïns.
Es va començar escoltant música de CD, del poema que comença la segona part del llibre, “Poetas remontad el vuelo” musicat al piano per Tomas Simom d’Amposta i cantat per la soprano Alícia Gonzalez.
Acte presidit pel seu president Ramon Valldeperez, i M. Carme Eiximeno de la junta.
A càrrec de la pròpia autora i el President d’Unió de Joves de les Terres de l’Ebre Fèlix Rodríguez.
Ramon va començar amb unes agradables paraules de benvinguda a l’autora i la seva obra, Fèlix va fer una exposició del llibre en tots el seus apartats, i el necessari que són les paraules i la poesia per a la joventut com per a tota la societat en general.
Va seguir un recital poètic per “La Pau de l’Ebre”, del contingut de “Hojas dormidas” per part de tots els participants de l’acte i obert al públic assistent, resultant un ambient distès i agradable.
Acabant amb un refrigeri i brindant, fins al pròxim llibre. Un agraïment especial per al president de l’Associació de Veïns i la Junta per la bona acollida, bona organització i les bones atencions, i al públic assistent i participatiu.