diumenge, 26 d’abril del 2009

EXTRA DE SANT JORDI DE “POESIA PER LA PAU”





EXTRA DE SANT JORDI DE “POESIA PER LA PAU”

DE GLÒRIA FANDOS A RÀDIO RÀPITA

Dijous dia 23 d’abril festivitat de Sant Jordi, l’espai poètic de “Poesia per la Pau” de Glòria Fandos, es va fer un petit extra adient a tan tradicional i especial Dia de Sant Jordi, on fem honor a les roses i els llibres.

Es va fer una lectura de poemes, per part de col·laboradors habituals i altres de nous: Rosa Maria, aficionada de les lletres i la poesia, Anna Beltri, psicòloga, ambdues del Centre per a la gent gran VIMA de la Ràpita, Rut de l’Esbart Dansaire Rapitenc, Antonio Miravalles, jubilat i amant de la poesia, Fèlix Rodríguez i jo mateixa.

Els temes del poemes eren de sentiments, d’amor, dedicats al nostre estimat poeta català Martí i Pol, a la població de la Ràpita i a Sant Jordi i a la pintora rapitenca Rosa Gellida. Va resultar un programa ple de sensibilitat i de paraules que destil·laven, sobre tot, pau.
Gràcies a tos i totes que vau participar a aquest petit homenatge de Sant Jordi. Esperem haver arribat al cor de tots els oients, amb la nostra bona intenció de paraules de poesia i de pau.
Un agraïment a l’Ajuntament de la Ràpita, a l’apartat de Cultura i la seva regidora Amparo Pérez, també a l’Hernan Subirats, al control.
El pròxim dia us espero, amb més poesies i més coses de la nostra gent, dels nostres pobles i de més enllà. Ho podreu escoltar quinzenalment en dijous a partir de les 9 de la nit i també per Internet a radiorapita.com.