dijous, 12 de juny del 2008

PREMI DE POESIA GRUP DE DONES DE VENDRELL

PREMI DE POESIA GRUP DE DONES DE VENDRELL


Dia 10 de juny a la tarda em desplaço a la població del Vendrell per rebre el tercer premi de poesia del Grup de Dones del Vendrell, titulat "L'amor que guardo".

Tarda de pluja , de núvols i de sol intermitents. Carretera tranquil·la en circulació de camions, sort per una part i desgràcia per l'altra, pel greu problema que s'està produint, per la vaga de transportistes, conseqüència de la qual estem patint part de la societat, esperant una ràpida solució.

A les sis de la tarda i al Casal Cívic de la Generalitat, gaudírem de la festa Cultural de lliurament de premis, en la seva 11ª convocatòria del concurs de poesia catalana, de part de la presidenta Roser Recasens, secretària Maria Josep, senyor Benet Jané alcalde del Vendrell i Maite Mercader Assessora de Serveis Socials.

La vetllada constà de l'actuació del conjunt juvenil de música, format de clarinet, violoncel, entre altres, delectant-nos amb melodies de pel·lícules, un amb ritme de tango, composat pel que tocava el clarinet, acabant amb la peça "El cant dels ocells" de Pau Casals, fent honor al prestigiós músic nadiu del Vendrell. Després una parella de l'Escola Infantil ens deixà el regust de ball, excel·lentment executat per Mariona Figueres i Ivan Gil, amb la modalitat de pasdoble, tango i vals.

Passàrem a llegir els poemes guanyadors, amb la presència de mitjans de comunicació locals, premsa, ràdio i televisió.

Ambient de música, de ball i de poesia, de sentiments d'emoció i sensibilitat. Cultura que abraça els cors, intentant transmetre a aquesta societat una mica d'amor i de pau. Tots brindàrem per la concòrdia, per la Cultura i la solució dels problemes que no ens deixen avançar, i per la poesia.