dijous, 8 de maig del 2008

programa 48 Ràdio Ràpita

PROGRAMA Nº 48 PER A RÀDIO RÀPITA

Bona nit estimat oients, amics, amigues, una vegada més amb vosaltres Glòria Fandos amb el programa poètic "Poesia per la Pau", que s'emet quinzenalment desde els estudis de Ràdio Ràpita, situats al segon pis del seu Ajuntament, amés de poesia us trobareu temes d'actualitat, literaris, humans, manualitats, mèdics, musicals...Gràcies a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Ràpita, vaig començar amb Josep Pitarch, després Ràpita Balaguer i ara l'actual regidora de Cultura Amparo Pérez, gràcies a tots i als que hi venen a col·laborar, per fer més nostre aquest espai, però també obert a tothom, de les nostre terres i de més enllà. També ho podrem escoltar per Internet a radiorapita.com.

Recordarem el Dia de la Mare i recitaré el poema titulat "Una vida al cor " del meu llibre al vent de l'Ebre"

Avui tenim com a convidada al la senyora Josefina Benesa, que ens ha ficat en contacte l'amiga comú Pilar Zaragoza, que un altre dia ens acompanyarà a aquest espai poètic les dues de la Ràpita, i amants de la poesia i les paraules..

Bona nit Senyora Josefina.

Com he dit vostè és escriptora?
Què escriu?
Des de quan escriu?
Li agrada més la poesia?
Quant fa que escriu?
Escriu per afició?
 Què escriu?
Ha publicat alguna poesia en alguna revista, antologia?
O té algun llibre publicat?
Pensa publicar més endavant?
Ara, ens ha portat, alguns poemes.

Ens pot llegir o recitar algun?

Bona nit senyora Josefina, gràcies per acompanyar-nos, a aquest espai poètic, ha quedat curt, un altre dia ens acompanyarà per delectar-nos amb les seves paraules, les seves poesies. Gràcies una vegada més.

Ara us dedico el poema" Buidesa" del meu nou llibre de poemes "Llum de Tardor" que es va presentar "Al Maset, aqui a la Ràpita" amb un gran èxit, per la Regidora Amparo Pérez i apadrinada per Ma. Josep Margalef, professora de Literatura Catalana., i acompanyada per Rosa Gellida, pintora de la Ràpita, autora de la portada del poemari, gràcies una vegada més.. "Buidesa"

Amics i amigues oient, us espero d'aquí quinze dies, amb més poemes i més coses de la nostra gent, dels nostres pobles i de més enllà, bona nit i us espero, no em falteu.

8 de maig de 2008


 

4 comentaris:

Raulnama ha dit...

No sabia que existia este programa ací a les terres de l'Ebre i me'n alegro molt que prosperen iniciatives referents a la poesia, una bella catàrsi que sembla que la societat deixa oblidada però que tots, tots, portem intrínsecament recorrent per les venes.
Per cert, quan s'emet este programa?

Gràcies per existir.

Passat pel meu bloc, a voltes també escric versos:
http://raulnajas.blogspot.com

Gloria Fandos ha dit...

Hola Raül, m'alegra que hagis vist el meu bloc, jo he donat una ullada al teu, i m'agradat, sobre l'horari de "Poesia per la Pau" de Ràdio Ràpita s'emet en dijous a partir de les 9'15 de la nit, i ho pots escoltar per internet a www.radiorapita.com...
si algun dia pot i vols venir com a convidat...tens poemes i moltes coses a dir...

Gloria Fandos ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Raulnama ha dit...

Seria tot un plaer, encara que no sé si la meua presència té interès per als oients.